Frakcionált CO2 lézer hatása

Különbség a Frakcionált CO2 lézer és a Cool Peel frakcionált Co2 lézeres kezelés között

Az öregedés jelei már 30 éves kor felett megjelennek bőrünkön ráncok, pigmentfoltok képében. Bőrünk fakóvá, petyhüdtté, dehidratálttá válik. A frakcionált CO2 lézeres kezelés hatására ezek az elváltozások eltűnnek, a páciensek bőre éveket fiatalodhat.

Mindkét kezelésünket a jelenleg legújabb és legmodernebb DEKA LASER, Európa vezető lézergyártójának lézerkészülékeivel a DEKA DOT SmartXide készülékkel végezzük.

Jelenleg a széndioxid lézer jelenti a legújabb fejlesztést a bőr megújításának tekintetében a nem sebészeti beavatkozások közül. A frakcionált széndioxid lézer alkalmas a ráncok, a fénykárosodások, a hegek (műtéti vagy pattanásokból visszamaradó), valamint a terhességi csíkok kezelésére egyaránt. Használható az arcon, nyakon, illetve a dekoltázson is.

A kezelés enyhe fájdalommal járhat, a mélyebb rétegekben is sérüléseket okoz. Általában 7-10 nappal a beavatkozás után már visszatérhetnek mindennapi tevékenységükhöz, de addig közösségbe, illetve munkahelyre ne menj. Cserébe viszont a beavatkozás hatására évekkel megfiatalodhat a bőr.

Ezzel szemben jelenleg CSAK a CoolPeel frakcionált ablációs kezelés képes gyógyulási idő nélküli felépülést biztosítani, továbbá nincs esélye hiperpigmentációnak, hegesedésnek és fertőzésnek.

A CoolPeel kezelés a finomabb ráncokat és a napkárosodás okozta tüneteket kezeli, valamint csökkenti a pórusméretet. Ha javítani szeretnéd a bőr textúráját gyógyulási idő nélkül, akkor válaszd a CoolPeel lézeres kezelést.

Az is igaz, hogy a mélyebb kezelés ( DEKA DOT SmartXide széndioxid ablatív lézerrel végzett kezelés) jobb eredményt hoz, mely látható lesz már röviddel a beavatkozás után is, de a teljes gyógyulás kb. 3 hónapot vesz igénybe. A regenerálódás után a bőrfelszín egyenletessé válik, selymesebb tapintatú lesz, a ráncosság mértéke csökken, ezáltal az arc fiatalabb benyomását keltve.

Általában egy vagy két beavatkozás elég a kívánt eredmény eléréséhez, míg a CoolPeel esetében 3-4 kezelés szükséges.