Lézeres bőrfiatalítás

Vissza az időben

A lézeres bőrfiatalítás visszavisz az időben és az arcnak fiatalos megjelenést kölcsönöz.

A lézeres terápiákról, és kezelésekről elmondhatjuk, hogy napjainkban a legfejlettebb, és leghatásosabb noninvazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások közé tartoznak.

Az öregedés jelei már 30 éves kor felett megjelennek bőrünkön ráncok, pigmentfoltok képében. Bőrünk fakóvá, petyhüdtté, dehidratálttá válik.

A frakcionált CO2 lézeres kezelés hatására ezek az elváltozások eltűnnek, a páciensek bőre éveket fiatalodhat.

A szén-dioxid lézer kiválóan alkalmas az arc, a nyak, a dekoltázs, valamint a kézfejek bőrének megfiatalítására.

Továbbá alkalmas műtéti, vagy pattanások miatt visszamaradt hegek, illetve terhességi csíkok (striák) kezelésére egyaránt.

Lézeres bőrfiatalítás, szúrás és vágás nélkül. Fájdalom- és szövődménymentesen. Világszínvonalú géppel.

A Deka SmartXide Punto lézer mögötti tehnológia lehetővé teszi, hogy jóval hamarabb visszamehessen a hétköznapokba, mint a tradicionális lézeres bőrfiatalítások után.

Ennek hőhatása összehúzza a kollagén és rugalmas rostokat, míg a sebgyógyulás folyamata során számos új rost képződik, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, a ráncok simulnak. A regeneráció gyors, az ép területek felől, 1 hét alatt regenerálódik, de a teljes folyamat hónapokig tovább javítja a bőr állapotát.

Indikációs területek:

  • Bőrfiatalító hámlasztás
  • Ráncok
  • Szemkörnyéki finom ráncok
  • Pigmentfoltok (napfény okozta pigment egyenetlenség)
  • Bőrszíneltérések és nem kívánt pigmentáció
  • Aknés (pattanásos) hegek
  • Műtéti hegek
  • Solaris keratosis (napfény okozta degeneratív daganat megelőző állapot)

A megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkopikus oszlopokban jut a bőrbe, ezzel stimulálva az új kollagén rostképződést. A bőrbe juttatott lézeroszlopok között a bőr érintetlen marad, így sokkal gyorsabb a kezelés utáni gyógyulási idő. Az érintetlen bőr-szigetecskék felgyorsítják a bőr regenerálódását.

A kezeléshez a DEKA Smartxside Punto frakcionált CO2 lézert használjuk, mely egyedülállóan ötvözi a régebbi CO2 lézerek jó tulajdonságait és új innovatív fejlesztéseket is tartalmaz.

A kezelés során a bőr állapotának megfelelő mélységben és sűrűségben apró pontszerű lyukakat égetünk ki lézerrel a bőrből.

Legyen szó akár napfény károsodásról, ráncokról vagy a bőröregedés egyéb jeleiről a Deka SmartXide Punto lézeres kezelés jól látható eredményeket ér el, gyors gyógyulási idővel.