Ránctalanító kezelés

A szépségért egy picit tényleg ’Szenvedni’ kell, de az eredmény önmagáért beszél!

Kisimulhatnak a ráncaid, eltűnhetnek a terhességi csíkok és a stríák, búcsút inthetsz a pigmentfoltoknak is! Ősz van, újra aktuálissá válnak a lézeres kezelések, melyekkel akár 5-10 évet is fiatalodhatsz. Forgasd vissza az idő kerekét – segítünk!

Nem mondjuk azt, hogy a lézeres kezelésnek nincsenek kevésbé kellemes utóhatásai – a szépségért sajnos egy picikét szenvedni kell. Az általunk végzett lézeres beavatkozást ugyan igyekszünk fájdalommentessé tenni, de a kezelést követően a lézer okozta behatások miatt az érintett felület rendkívül érzékennyé, sérülékennyé válik, bepirosodik, majd kisebb-nagyobb sebek tarkítják majd a felületet.

Ha teheted, 5-7 napig ne dolgozz, pihentesd a tested-lelked, vagy maximum otthonod biztonságából home-office üzemmódban végezz tevékenységet. Ezután viszont mintha kicseréltek volna: a bőröd sokkal fiatalabb, energikusabb lesz!

Hogyan zajlik nálunk egy lézeres bőrfiatalító, – megújító kezelés?

Miután befoglaltad az időpontod, személyesen tudsz konzultálni szakorvosainkkal elképzeléseidről, elvárásaidról, esetleges allergiádról, rendszeresen szedett gyógyszereidről. Ha átbeszéltetek minden fontos, apró részletet is, következhet a kezelés.

A kezelendő bőrfelszín letisztítása után extra erős, amerikai, orvosi fájdalomcsillapító krémet alkalmazunk, hogy a beavatkozás időtartama alatt lehetőség szerint ne érezz semmilyen fájdalmat. A szemeid biztonságára is figyelünk: speciális védőszemüveget, vagy szemvédőt adunk, amit végig viselned kell, amíg a lézer dolgozik.

Mi elhivatottak vagyunk a minőség iránt, ezért Európa vezető lézergyártó cége, a DEKA Lasers csúcsminőségű DEKA SmartXide Punto lézerkészülékét használjuk munkánk során. A lézer nagy sebességű szkennere spray-szerűen juttatja a lézernyalábokat a bőrödbe; hatására a bőrfelszínen és mélyebb rétegeiben szerkezeti változások indulnak, csúcsra járatódik a kollagéntermelés. Vagyis nemcsak azonnali, hanem hosszútávú, tartós és mindenekelőtt látványos eredményre számíthatsz.

A kezelést követően bőrgyógyász szakorvosaink ajánlanak a megfelelő utókezelésre krémet a számodra, melyet megvásárolhatsz Rendelőnkben, majd ezt követően pihensz egy keveset, és már el is hagyhatod a rendelőt.

Miért DEKA készülékkel dolgozunk?

Mi, itt a Medolis Derma Orvos Esztétikai és Lézer Centrumban nem bízzuk a véletlenre. Kizárólag olyan eszközt használunk, amivel biztonságos és hatékony beavatkozásokat tudunk végezni. Ez Európa vezető lézergyártójának, a DEKA LASERS-nek a készüléke. Egyedülálló technológiával és hatásfokkal rendelkezik, így tudjuk garantálni az eredményes kezeléseket.

Tudtad, hogy kezeléseinket most ajándékba is adhatod? Ha biztosra akarsz menni, akkor ajándékozz szépséget! Kattints a részletekért.