Vízben álló hölgy

Csúcsformában télen-nyáron

Nyáron a csapból is az folyik, hogyan tudjuk elérni a tökéletes testalkatot, hogyan legyünk még szebbek és még kívánatosabbak. Diétázunk éjjel-nappal. Szupergyors és extrahatékony, azonnali eredményekre vágyunk, de ahogy beköszönt az ősz, a „bikiniforma” megőrzése sokadrangú kérdéssé válik….

…pedig a párunknak nem csak nyáron mutatkozunk lengébb öltözetben. Nem beszélve arról, hogy ha évközben is kicsit „rádolgozunk”, a nyári szuperforma könnyebben elérhetővé válik. Ha tartós és látványos eredményre vágysz, próbáld ki fantasztikus testkezeléseinket! Mert a nyári alak télen készül. 😉

DEKA ONDA CoolWaves kezelések

Dunát lehet már rekeszteni a millió zsírcsökkentő, bőrfeszesítő eljárással, de mi mindig a legjobbra törekszünk. Mi nem olcsó, távol-keleti gépeket szereztünk be, hanem igyekeztünk elhozni nektek az elérhető legjobbakat!

Talán már Te is hallottál róla, hogy a DEKA Európa vezető lézergyártója, forradalmi technológiája szinte egyedülálló a világon. Ezért hoztuk el Neked a MEDOLIS DERMA Orvos Esztétikai és Lézer Centrumba a DEKA ONDA CoolWaves gépet is.

Ez egy szabadalmaztatott technológián alapuló, speciális mikrohullámot kibocsájtó gép, ami – egyrészt Klinikai vizsgálatokkal igazoltan – szétrombolja a bőr alatti felesleges zsírsejteket, másrészt fokozza a kollagéntermelést és erősíti a kötőszövetet. Biztos lehetsz benne, hogy ultrahatékony eredményeket érünk el, akár komoly narancsbőr vagy bőrmegereszkedés esetén is.

Jó hír, hogy a készülék egy olyan speciális hűtőrendszerrel rendelkezik, ami biztonságos, fájdalommentes kezelést garantál.

Egy beavatkozás kb.30 perc, és még felépülési idő sincs.

Már az első kezelés után 15 nappal látványos eredményekre számíthatsz, de nem árulunk zsákbamacskát! A tapasztalataink azt mutatják, hogy az „igazi hatás” elérése érdekében 3-4 kezelést érdemes felvenned.

Ha DEKA ONDA CoolWaves gépünkkel kezelünk, utána mindenképp alkalmazzuk a ZIMMER Z-WAVE Pro készülékünket is, ami a nyirokkeringés serkentésével fokozza a terápia hatékonyságát.

ZIMMER Z-WAVE KEZELÉS

Intenzív, fájdalommentes hullám-sokk-terápia. Nyirokkeringést serkent, segít a narancsbőr eltüntetésében.

Tudtad, hogy kezeléseinket most ajándékba is adhatod? Ha biztosra akarsz menni, akkor ajándékozz szépséget! Kattints a részletekért.