Botox kezelés

Mondj igent a fiatalságra!

Szeretnéd visszakapni fiatalos arcbőrödet? Megszabadulnál ráncaidtól, szarkalábaidtól? Ezt könnyedén, fájdalom nélkül megteheted. Látogass el hozzánk a Medolis Derma Orvos Esztétikai és Lézer Centrumba, ahol visszaadjuk ifjúságod. Kelet-Magyarországon egyedülálló kezeléseket vehetsz igénybe modern centrumunkban.

Hitvallásunk, hogy az esztétikai és az arcon végzett beavatkozás kizárólag bőrgyógyász vagy plasztikai sebész feladata lehet, hiszen bőrünk egészsége, és egészséges szépségének hosszú távú megőrzése érdekében mindenképpen szakemberhez kell fordulni. Cégünk azért is tud hiteles lenni, mert elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú, klinikailag igazolt minőségű, tiszta termékek használata iránt. Minden nálunk használt anyag összetétele elérhető rendelőnkben, minden páciensünknek kivonatot adunk a bőre kezelésére felhasznált anyag leírásáról, valamint a bejuttatott anyag mennyiségéről.

A csodaszer: a botox

A Medolis Dermában a szépészeti problémák kezelésére, a mimikai mozgások által generált ráncok kisimítására használjuk a botoxot. Ez egy ok-okozati kezelés, ami az izommozgásokat csökkenti. Valójában a toxin használata forradalmasította a szépészeti beavatkozásokat, korábban csak sebészeti műtétekkel tudták megfiatalítani az arcot. Most viszont ezzel a módszerrel elkerülhetjük a kés alá fekvést, és kisebb kockázattal érhetjük el a kívánt hatást. Az arcon jellemzően a homlokráncolást tudjuk megszüntetni, a glabella (mérges ráncokat), a szarkalábakat, és az ajak körül a cigaretta ráncokat. Ez az egyik leggyorsabb ránctalanító kezelés, amivel látható eredményeket érhetünk el.  

Milyen is egy botox kezelés?

A Medolis Dermában csak a legkiválóbb anyagokkal dolgozunk, aminek igazolt klinikai hatásai vannak. A kezelés nem igényel előzetes érzéstelenítést, de természetesen lehetőség van érzéstelenítésre az adott felületen. Az eljárás 2-3 tűszúrásból áll, ami öt percet vesz igénybe. Szuper lunch time kezelés, amit akár ebédidőben is beprogramozhatunk a napi rendünkbe.

A botox sem varázspálca, a látható hatása érdekében három vagy öt nap gyógyulási időnek el kell telnie. 

Közvetlenül a szúrás után mintegy 15-30 percig a szúrás helyén vörös pontok láthatóak. Előfordulhat, hogy pici bevérzés alakul ki, de az pár nap alatt elmúlik, a kezelés napján már lehet sminkelni. A beavatkozás utáni 4 órában a kezelt izmok „tornáztatása” kifejezetten javasolt (homlokráncolás, hunyorgás, szemöldökemelgetés), de a terület masszázsa tilos!

Négy órán belül a vízszintes testhelyzetet kerülni kell. 48 órán keresztül a kezelt területet felmelegíteni nem ajánlott, emiatt érdemes kihagyni a szaunát, szoláriumot és a testedzést. Az eljárás után 2 hétig fogorvosi – szájsebészeti vizsgálat, beavatkozás sem ajánlott.

Meg kell ismételni a botoxot?

A botox hatása időszakos, ez megközelítőleg 3-4 hónap, azután egyre csökken a hatása. Azért érdemes rendszeresen járni, mert a szervezet az első alkalommal bontja le a leggyorsabban, utána pedig minden alkalommal kicsit tovább tart a hatása. Később elég évente egyszer eljönni a kezelésre.

Kiknek ajánljuk?

Megelőzésre is kiválóan alkalmas, minél hamarabb elkezdjük, annál később alakulnak ki a mély ráncok az arcon. Esztétikai Centrumunk alap gondolata, hogy a természetes szépséget helyezi a középpontba.

A kezelést minden 18. életévét betöltött, felnőtt veheti igénybe, nem alkalmazzuk botox allergia, ideg-izom betegség, terhesség és szoptatás esetén.

A botox jótékony hatása más területeken

Kevesen tudják, hogy a botoxot más területeken is lehet alkalmazni, például az intenzív izzadás enyhítésére. Exkluzív szalonunkban elérhető már a Hyperhidrosis kezelés is – izzadásgátlás injekcióval! További információt Orvos Esztétikai menüpontunkban találtok! 

Gyere el korszerű centrumunkba, és szépülj meg a legmodernebb technológiák segítségével biztonságosan és fájdalommentesen!

Discover more from Medolis Derma Orvos Esztétikai és Lézer Centrum

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading