Skinbooster kezelés

Skinbooster kezelés –  Szeresd újra a bőröd!

Puha tapintású, ragyogó bőrre vágysz? Itt a megoldás! A Restylane Skinboosters készítmények klinikailag bizonyítottan csökkentik a finom ráncokat az ajkak és a szem körül, a bőrhibákat, például az akné hegeit, a bőrszárazságot és javítják a bőr rugalmasságát. A Restylane Skinboosters lehetővé teszi, hogy újra nagyszerűen érezd magad a bőrödben. Már néhány kezelés után érezhetően hidratáltabbá és fiatalosabbá válik a bőröd.  

A hialuronsav, mint csodaszer?

Egy olyan szerves vegyület, amely az emberi és az állati szervezetben egyaránt megtalálható a bőrben, ízületekben, csontvelőben, szemben, kötő-, hám- és idegszövetben. A hialuronsav kulcsfontosságú szerepet játszik a bőr hidratálásában, fiatal korban természetesen termelődik, de sajnos az évek múlásával csökken a mennyisége. Részt vesz a sejtkommunikációban, a sebgyógyulásban, a szövetregenerációban, a morfogenezisben,valamint a porcok megfelelő működésének biztosításában.

Éppen ezért ennek a természetazonos anyagnak végtelen sokoldalú felhasználása van. Egyik jellemzője, hogy vízzel érintkezve megduzzad kicsit, de idővel ezt is lebontja a szervezetünk.

A hialuronsavnak két nagy csoportja létezik, az egyik a keresztkötött, a másik pedig a soros kötésű hialuron. A keresztkötött ott marad, ahova beadjuk. Ezt használja ki például a skinbooster kezelés.

A hialuronsav és a Skinbooster kezelés

Ez a kezelés belülről, intenzíven hidratálja a bőrt. Ahova a hidratáló krémek már nem tudnak bejutni – a bőr középső rétegébe – célzttan oda injektáljuk a hialuronsavat, ami képes megkötni, akár a saját súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet is. Ily módom kialakít egy tartályt a bőr alatt, amely helyreállítja a vízegyensúlyt. A Skinbooster kezelés ezért fokozatosan fiatalít, javítja a bőr textúráját és rugalmasságát. A fáradt bőrön kisimítja a finom ráncokat az orcákon, nyakon, dekoltázson és kézfejen. Csupán néhány kezelés után látványosan simább, ragyogóbb és rugalmasabb lesz tőle a bőröd.

Hogyan kell elképzelni magát a kezelést?

A beavatkozás előtt letisztítjuk a sminket és lefertőtlenítjük a bőrt, majd a vendég kap egy érzéstelenítőt. A Skinbooster eljárás során a kezelt régióban intradermálisan, apró tűszúrásokkal juttatjuk be az előzőleg érzéstelenített bőrfelületbe a hialuronsavat. Az arcot hajszálvékony tűvel pöttyözzük végig. A szúrások helyén pici pöttyök jelennek meg, de ezek 1-2 nap után elmúlnak. A hialuron már akár következő nap elkezdheti belülről feltölteni a bőrt, ami így belülről lesz hidratáltabb.

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?

Eleinte négyhetente ajánlott ismételni a Skinbooster eljárást 2-3 alkalommal. Később a fenntartó eljárásra elegendő fél év múlva elmenni.

A tűszúrások miatt keletkezhetnek apró bevérzések-, illetve akár egy napon keresztül megmaradó pici dudorok láthatóak, vagy érezhetőek a kezelt területen. Ezeknek a masszírozása nem szükséges, viszont hűteni érdemes az érintett felületet. Edzeni, szaunázni már másnap el lehet menni.
Szolárium használat, napozás a kezelést követő napokban nem ajánlott.

Discover more from Medolis Derma Orvos Esztétikai és Lézer Centrum

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading