Hibátlan bőr egy bizonyos kor után nem létezik, az idő múlása szemmel látható nyomokat hagy testünkön. A várandósságra, a célként kitűzött tömegnövelésre, vagy sikeres fogyókúrára jó visszatekinteni, büszkének lenni rá, ugyanakkor a bőr felszínén megjelenő elváltozások zavaróak lehetnek, csorbát ejtve ezzel önbizalmunkon.

A stria az egyik leggyakoribb bőresztétikai elváltozás, mely leginkább a nőket érinti, de a férfiak sem érezhetik magukat biztonságban. A hirtelen bekövetkező növekedés, a hízás és fogyás következtében, vagy épp a terhesség során a bőrünk is igyekszik gyorsan követni a változásokat, azaz felülete növekszik, nyúlik és feszül. A kültakarónk alatt lévő kötőszövet nem képes tartani a bőr által diktált ütemet, így megreped és ezzel együtt striákat, azaz csíkokat hagy a bőrön. A kezdetben lilás-piros, majd a későbbiekben fehér színre váltó repedések főként hason, csípőn, combon, de gyakran a melleken is megjelennek.

Tudjuk a megoldást!

A striák kezelésére ma már modern eszközök állnak rendelkezésre, melyek szuper hatékonyak és alkalmazásukkal szinte észrevétlenné válnak a nem kívánt csíkok. Hogy mindezt garantálni tudjuk, választásunk Európa vezető gyártójára, a DEKA LASER márka lézerkészülékeire esett, így a kategóriájában legprofesszionálisabb géppel állunk a debreceni, és Kelet-magyarországi Pácienseink rendelkezésére! A lézeres gyógyászati eszközeink eredményessége, a kezelések hatásossága messze felülmúlja a non-ablatív lézerekkel végzett kezelések hatásfokát.

Mit kell tudnod a kezelésről?

A kezelés menete:

Próbáld ki Te is az elérhető legmodernebb lézeres kezelésünket, hogy végleg búcsút inthess a sikeres fogyókúrád, vagy épp a terhességed következtében kialakuló bőrhibáknak, a striáknak!