BELLAPEN Mikrotűs komplex bőrfiatalító kezelés

A BELLAPEN mikrotűs bőrszépítés a kezelés után pár napon belül látványos, nagyon szép eredményt nyőjthat, a bőrt feszesíti, rugalmasabbá teszi.

A kezelés során egy mikrotűket tartalmazó eszközzel a kezelőfejen lévő sok kis apró mikrotűk különböző, állítható  mélységben behatolnak a bőrbe, sok kis apró csatornát nyitva rajta.

A megnyitott sok kis csatornán keresztól a bőr mélyebb rétegeibe tud bekerülni a mikrotűs kezelés után a bőr felszínére felkent klinikai tisztaságú hatóanyag, mely a bőr mélyebb rétegeiben ezáltal ki tudja fejteni hatását.

A BELLAPEN kezelés különösen ajánlott bőrfeszesítésre, aknék után visszamaradt heges bőr egyenletességének visszanyerésére, a bőrben lévő kollagén termelés serkentésére, és ezáltal a bőr minőségének javítására.

Fiatal nő

BELLAPEN Mikrotűs komplex bőrfiatalító kezelés leírása

Kezelési idő ikon

KEZELÉS IDŐTARTAMA

Érzéstelenítéssel együtt 1 óra

Eredmény ikon

MEDDIG HAT?

Hosszabb távú látványos eredmény érdekében 3 alkalmas kúra javasolt, 4 hetes közökkel.

Vissza a munkába ikon

GYÓGYULÁSI IDŐ

A kezelés napján a bőrterület piros, akár pici égő érzés is társulhat hozzá, de a pirosság 1-2 nap alatt elmúlik.

Utóápolás ikon

UTÓKEZELÉS

Fényvédelem minimum 50 SPF fényvédő hatással, hidratálás, fokozott vízfogyasztás javasolt.Szolárium a kezelés után 2 hétig kerülendő.Szauna a kezelés után 3 napig kerülendő.Testedzés a kezelés után 2 napig nem javasolt.

Érzéstelenítés ikon

FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS

A kezelés fájdalommentes, és 4-6 hetente ismételhető.

Figyelmeztetés ikon

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK, SZÖVŐDMÉNYEK

Kipirosodás, duzzanat a tűszúrások helyén, infekció, égő lüktető érzés nagyon ritkán előfordulhat. Apró pici viszkető göbök másnapra megjelenhetnek, de jellemzően maximum 1 hét elteltével eltűnnek.

BELLAPEN Mikrotűs komplex bőrfiatalító kezelés árak

Gyakran feltett kérdések

A Páciens bőréről sminklemosóval a szennyeződéseket eltávolítjuk, majd ezt követően a kezelendő területet fertőtlenítjük, utána érzéstelenítő krém kerül felhelyezésre.

Az érzéstelenítő krém behatását követően a BELLAPEN kezelés elvégzésre került, mely során a mikrotűk percenként kb 5.000 mini tűszúrást hajtanak végre, amely kis csatornákon keresztül sokkal mélyeb rétegekbe juthat be a klinikai tisztaságú steril hatóanyag a bőrbe.

A mikrotűs-hatóanyagos kezelés után hialuronos, peptides nyugtató gépmaszk kerül felhelyezésre.

A kezelés után a kezelt terület kipirosodott, ezért aznap nem ajánljuk a baráti összejöveteleken való részvételt. 

De már másnapra a bőr megnyugszik, a kis csatornák 18 óra alatt bezáródnak, a bőr enyhe duzzadtsága visszahúzódik, a pirosodás jelentősen mérséklődik, vagy megszűnik.

Jellemzően másnap már nem látszik a kezelés nyoma. 

A kezelés ’összekapja’ a bőrt, mely már a kezelés utáni másnap megmutatja hogy feszesebb, rugalmasabb lesz a kezelt terület, mely utána is napról-napra még javul.

Ez a kezelés havonta ismételhető, azzal, hogy a kezelés indításakor javaslunk egy intenzívebb indulást 3 kezeléssel 3 hetente, majd ezt követően 6 hetente egy fenntartó kezelés ajánlott.

– terhesség

– szoptatás

– láz, hőemelkedés akut gyulladás

– akut herpesz

– autoimmun betegség

– krónikus, vagy daganatos betegség