BELLAPEN Mikrotűs komplex bőrfiatalító kezelés

A hyaluronsavat minden ember bőre alapvetően tartalmazza. A bőrszövetek feszessége, azonban az idő múlásával fellazul, ezért a fiatalos frissességéből veszít.

A kezelés során a vékony tűvel befecskendezett hyaluronsav segít megkötni a bőrben található nedvességet, hogy a bőr újra feszessé váljon. Az apró ajakráncok okozta mélyedések kisimulnak, a megereszkedett bőr visszanyeri fiatalkori formáját.

A kezelést megelőzően szakorvosunk megvizsgálja a kezelni kívánt felületet, majd körülbelül 30 perc alatt, fájdalommentesen bejuttatja a hyaluronsavat a bőr szövetébe. A kezelést követően, körülbelül fél év elteltével, frissítő kezelést ajánlunk, hogy az elért eredmény minél tovább fennmaradjon.

Fiatal nő

BELLAPEN Mikrotűs komplex bőrfiatalító kezelés leírása

Kezelési idő ikon

KEZELÉS IDŐTARTAMA

Érzéstelenítéssel együtt 1 óra

Eredmény ikon

MEDDIG HAT?

A kezelés indításakor javaslunk egy intenzívebb indulást 3 kezeléssel 3 hetente, majd ezt követően 6 hetente egy fenntartó kezelés ajánlott.

Vissza a munkába ikon

GYÓGYULÁSI IDŐ

A kezelés napján a bőrterület piros, akár pici égő érzés is társulhat hozzá, de a pirosság 1-2 nap alatt elmúlik.

Utóápolás ikon

UTÓKEZELÉS

Fényvédelem minimum 50 SPF fényvédő hatással, hidratálás, fokozott vízfogyasztás javasolt.Szolárium a kezelés után 2 hétig kerülendő.Szauna a kezelés után 3 napig kerülendő.Testedzés a kezelés után 2 napig nem javasolt.

Érzéstelenítés ikon

FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS

Helyi érzéstelenítés
Jelezd ha Lidocain érzékeny vagy!

Figyelmeztetés ikon

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK, SZÖVŐDMÉNYEK

Kipirosodás, duzzanat a tűszúrások helyén, infekció, égő lüktető érzés nagyon ritkán előfordulhat. Apró pici viszkető göbök másnapra megjelenhetnek, de jellemzően maximum 1 hét elteltével eltűnnek.

BELLAPEN Mikrotűs komplex bőrfiatalító kezelés árak

Gyakran feltett kérdések

A Páciens bőréről sminklemosóval a szennyeződéseket eltávolítjuk, majd ezt követően a kezelendő területet fertőtlenítjük, utána érzéstelenítő krém kerül felhelyezésre.

Az érzéstelenítő krém behatását követően a BELLAPEN kezelés elvégzésre került, mely során a mikrotűk percenként kb 5.000 mini tűszúrást hajtanak végre, amely kis csatornákon keresztül sokkal mélyeb rétegekbe juthat be a klinikai tisztaságú steril hatóanyag a bőrbe.

A mikrotűs-hatóanyagos kezelés után hialuronos, peptides nyugtató gépmaszk kerül felhelyezésre.

A kezelés után a kezelt terület kipirosodott, ezért aznap nem ajánljuk a baráti összejöveteleken való részvételt. 

De már másnapra a bőr megnyugszik, a kis csatornák 18 óra alatt bezáródnak, a bőr enyhe duzzadtsága visszahúzódik, a pirosodás jelentősen mérséklődik, vagy megszűnik.

Jellemzően másnap már nem látszik a kezelés nyoma. 

A kezelés ’összekapja’ a bőrt, mely már a kezelés utáni másnap megmutatja hogy feszesebb, rugalmasabb lesz a kezelt terület, mely utána is napról-napra még javul.

Ez a kezelés havonta ismételhető, azzal, hogy a kezelés indításakor javaslunk egy intenzívebb indulást 3 kezeléssel 3 hetente, majd ezt követően 6 hetente egy fenntartó kezelés ajánlott.

– terhesség

– szoptatás

– láz, hőemelkedés akut gyulladás

– akut herpesz

– autoimmun betegség

– krónikus, vagy daganatos betegség