KLINIKAI TESTFESZESÍTŐ
zsír és cellulit csökkentő kezelés

DEKA Európa vezető lézergyártójának a DEKA ONDA CoolWaves készüléke messze kimagaslik a testkezelő gépek piacán. A testkontúr javítás forradalmi technológiája megérkezett Debrecenbe, a MEDOLIS DERMA Orvos Esztétikai és Lézer Centrumba! Klinikai tanulmányokkal bizonyított hatékonyság, akár már egyetlen kezelés igénybevételét követően. A DEKA ONDA rendszere a CoolWaves hullámokkal rendkívül hatékony módon csökkenti a helyi zsírfelhalmozódást a hason, csípőn, fenéken, háton, felkaron, vagy a test bármely kritikus részén.

A CoolWaves-szel a legelőrehaladottabb cellulitiszt (narancsbőrt) és bőrmegereszkedést is lehet kezelni. A kezelőfej hűtött, ezáltal az eljárás teljesen fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai.” A DEKA ONDA CoolWaves készülékkel egy új non-invazív rendszer született, mely hatékonyan képes korrigálni a zsírfelhalmozódás, vagy narancsbőr, vagy kötőszöveti gyengeség okozta szépséghibákat, a testkontúr hathatós formálása során.

Klinikai testfeszesítő

KLINIKAI TESTFESZESÍTŐ zsír és cellulit csökkentő kezelés leírása

Kezelési idő ikon

KEZELÉS IDŐTARTAMA

Kezelt terület nagyságától függően 30-60 perc.

Eredmény ikon

MEDDIG HAT?

Enyénfüggő, mivel pici odafigyeléssel hosszabb távon fenntartható az eredmény. Ugyanakkor zsíros, cukros ételek fogyasztása hatással van az elért eredmény tartósságára.

Vissza a munkába ikon

GYÓGYULÁSI IDŐ

Nincs, a kezelés nem változtat a Páciens napi rutinján.

Utóápolás ikon

UTÓKEZELÉS

Nincs, de a terület finom masszírozása ajánlott.

Érzéstelenítés ikon

FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS

Nincs szükség rá.

Figyelmeztetés ikon

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK, SZÖVŐDMÉNYEK

A kezelés ha bőr alatti lipómát (szírszövet tömörülés) érint, a kezelés hatására begyulladhat, és érintésre fájdalmas lehet, de 1-2 héten belül a gyulladás megszűnik.

KLINIKAI TESTFESZESÍTŐ zsír és cellulit csökkentő kezelés árak

KLINIKAI TESTFESZESÍTŐ kezelés
Árak (Ft)
70.000 Ft

Előtte utána

Gyakran feltett kérdések

A kezelendő terület olajos előkészítését követően a DEKA ONDA CoolWaves géppel törétnik a kezelés, meléynek kezelőfeje hűtött, így a kezelés fájdalommal nem jár.

A gép egy 10 x 10 cm-nek megfelelő terüéeten adja le az energiát, de mivel testünk nagy részben víznből áll, így a leadott energia a víz segítségével el tud jutni a környező szövetekbe is.

Ezt követően a Zimmer Z wave Pro gépi kezelés következik, mely egy nyirokkeringést serkentő kezelés, ezáltal a salakanyagok elszállításának gyorsításában segít, kiemelve, gyorsabban láthatóvá téve a DEKA ONDA eredméynét.

A kezelés ha bőr alatti lipómát (szírszövet tömörülés) érint, a kezelés hatására begyulladhat, és érintésre fájdalmas lehet, de 1-2 héten belül a gyulladás megszűnik.

– terhesség

– szoptatás

– láz, hőemelkedés akut gyulladás

– akut herpesz

– autoimmun betegség

– krónikus, vagy daganatos betegség