KLINIKAI TESTFESZESÍTŐ zsír és cellulit csökkentő kezelés

DEKA Európa vezető lézergyártójának a DEKA ONDA CoolWaves készüléke messze kimagaslik a testkezelő gépek piacán. A testkontúr javítás forradalmi technológiája megérkezett Debrecenbe, a MEDOLIS DERMA Orvos Esztétikai és Lézer Centrumba! Klinikai tanulmányokkal bizonyított hatékonyság, akár már egyetlen kezelés igénybevételét követően. A DEKA ONDA rendszere a CoolWaves hullámokkal rendkívül hatékony módon csökkenti a helyi zsírfelhalmozódást a hason, csípőn, fenéken, háton, felkaron, vagy a test bármely kritikus részén.

A CoolWaves-szel a legelőrehaladottabb cellulitiszt (narancsbőrt) és bőrmegereszkedést is lehet kezelni. A kezelőfej hűtött, ezáltal az eljárás teljesen fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai.” A DEKA ONDA CoolWaves készülékkel egy új non-invazív rendszer született, mely hatékonyan képes korrigálni a zsírfelhalmozódás, vagy narancsbőr, vagy kötőszöveti gyengeség okozta szépséghibákat, a testkontúr hathatós formálása során.

Klinikai testfeszesítő

KLINIKAI TESTFESZESÍTŐ zsír és cellulit csökkentő kezelés leírása

Kezelési idő ikon

KEZELÉS IDŐTARTAMA

Kezelt terület nagyságától függően érzéstelenítő hatóidejével együtt 60 perc.

Eredmény ikon

MEDDIG HAT?

Enyénfüggő, mivel pici odafigyeléssel hosszabb távon fenntartható az eredmény. Ugyanakkor zsíros, cukros ételek fogyasztásával sajnos az eredmény hamar el tud illani.

Vissza a munkába ikon

GYÓGYULÁSI IDŐ

Nincs, a kezelés nem változtat a Páciens napi rutinján.

Utóápolás ikon

UTÓKEZELÉS

Nincs, de a terület finom masszírozása ajánlott.

Érzéstelenítés ikon

FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS

Nincs szükség rá.

Figyelmeztetés ikon

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK, SZÖVŐDMÉNYEK

A kezelés ha bőr alatti lipómát (szírszövet tömörülés) érint, a kezelés hatására begyulladhat, és érintésre fájdalmas lehet, de 1-2 héten belül a gyulladás megszűnik.

KLINIKAI TESTFESZESÍTŐ zsír és cellulit csökkentő kezelés árak

KLINIKAI TESTFESZESÍTŐ kezelés
Árak (Ft)
70.000 Ft

Előtte utána

Gyakran feltett kérdések

A kezelendő terület olajos előkészítését követően a DEKA ONDA CoolWaves géppel törétnik a kezelés, meléynek kezelőfeje hűtött, így a kezelés fájdalommal nem jár.

A gép egy 10 x 10 cm-nek megfelelő terüéeten adja le az energiát, de mivel testünk nagy részben víznből áll, így a leadott energia a víz segítségével el tud jutni a környező szövetekbe is.

ezt követően a Zimmer Z wave Pro gépi kezelés következik, mely egy nyirokkeringést serkentő kezelés, ezáltal a salakanyagok elszállításának gyorsításában segít, kiemelve, gyorsabban láthatóvá téve a DEKA ONDA eredméynét,

A kezelés ha bőr alatti lipómát (szírszövet tömörülés) érint, a kezelés hatására begyulladhat, és érintésre fájdalmas lehet, de 1-2 héten belül a gyulladás megszűnik.

– terhesség

– szoptatás

– láz, hőemelkedés akut gyulladás

– akut herpesz

– autoimmun betegség

– krónikus, vagy daganatos betegség