SkinPen Precision mikrotűs kezelés

Világújdonság, egy extra hatékony mikrotűs kezelés, mely mikrotűk behatási szöge, mélysége, erőssége jelentősen eltér a piacon lévő többi hasonló eszközétől.

A SkinPennel kezelt bőr megtelik élettel, beindítja a saját kollagén képződésének folyamatát, a bőr egységes felszínűvé, rugalmassá válik.

A SkinPen Precision egy, az amerikai FDA intézet által is elfogadott és európai CE tanúsítvánnyal is rendelkező innovatív mikrotűs eszköz. 

Az eljárás a bőr természetes gyógyulási folyamatait használja fel a bőr szerkezetének megújítására. Az eljárással kiválóan kezelhetők:

  • akne utáni hegek
  • finom vonalak & ráncok
  • pigmentációs rendellenességek

Egyfajta „lunch-time” kezelés, már másnapra elmúlik a pirosság, a kezelés gyors, és fájdalommentes, és egész évben biztonságosan alkalmazható.

Skinpen

SkinPen Precision mikrotűs kezelés leírása

Kezelési idő ikon

KEZELÉS IDŐTARTAMA

Zsibbadással együtt 1 óra.

Eredmény ikon

MEDDIG HAT?

Minden egyes skinPen kezelés szépen javít a bőr minőségén, a kezelés akár havonta ismételhető, de egy 3 alkalmas kúra felvétele mindenképp javasolt.

Vissza a munkába ikon

GYÓGYULÁSI IDŐ

A kezelés után a bőr a tűszúrások miatt piros, égő érzés lehet, mely másnapra elmúlik, a pirosság csökken.

Utóápolás ikon

UTÓKEZELÉS

Fokozott fényvédelem javasolt. A kezelés napján kerülni kell a bőr érintését, a gyulladás, fertőzés elkerülése érdekében.

Érzéstelenítés ikon

FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS

Érzéstelenítő krém kerül a bőrre, mely hatására a nem szükséges, a kezelés így fájdalommal nem jár.

Figyelmeztetés ikon

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK, SZÖVŐDMÉNYEK

A kezelés után pici pirosodás előfordulhat, esetleg hajszálér elpattanás miatti pici bevérzés, de jellemzően ezek is pár óra, maximum 1–2 nap alatt elmúlnak. Nem megfelelő utóápolás esetén fertőzés előfordulhat, mely szükség szerint antibiotikumos kezeléssel orvosolható.

Gyakran feltett kérdések

A SkinPen® Precision több ezer kontrollált mikrocsatornát hoz létre a szervezet természetes sebgyógyulási folyamatainak előidézésére. Ezt a gyógyulási folyamatot használja ki a kezelés a szövetek újjáalakításához a keletkezett új kollagén és elasztinrostok segítségével.

A SkinPen kezelést nagyszerűen kiegészíti a bőr mélytisztítására ható Hydra Beauty kezelés, mely úgymond előkészíti a bőrt a SkinPen mikrotűii számára, így sokszorozva annak hatását.

– terhesség

– szoptatás

– láz, hőemelkedés akut gyulladás

– akut herpesz

– autoimmun betegség

– krónikus, vagy daganatos betegség