MEDOLIS DERMA
Orvos Esztétikai és
Lézer Centrum

Orvos Esztétikai Testkezelés

Diétás ételek, ketogén diéta, fogyókúra -
már mindet kipróbáltál és elmaradt a fogyás?

Szeretnél ideális testsúlyt és tökéletes testtömegindex – et? Akkor az orvos esztétikai testkezelésünket Neked találták ki.
Klinikailag bizonyított hatás már 1 kezelés után.

Professzionális zsírbontás

A TÖKÉLETES FENÉKÉRT

A VÉKONY DERÉKÉRT

A CSINOS HASÉRT

Nem kell tovább várnod, hogy neked is barack popsid legyen.

Orvos esztétikai testkezeléseink

Helyi zsírlerakódások csökkentése

Cellulitisz (narancsbőr) csökkentése

Klinikailag bizonyított hatékonyságú bőrfeszesítés

Tokán lévő zsírlerakódások csökkentése

Z-WAVE PRO nyirok keringést serkentő géppel történő kezelés

Orvosi esztétikai testkezelése

Orvos esztétikai testkezelések

Nagyon sokféle testkezelés áll már rendelkezésre a zsírt csökkenteni, bőrt feszesíteni vágyók rendelkezésére, azonban a DEKA Európa vezető lézergyártójának DEKA ONDA CoolWaves készüléke messze kimagaslik a testkezelő gépek piacán.

A testkontúr javítás forradalmi technológiája megérkezett Debrecenbe, a MEDOLIS DERMA Orvos Esztétikai és Lézer Centrumba!

Klinikai tanulmányokkal bizonyított hatékonyság, akár már egyetlen kezelés igénybevételét követően.

DEKA ONDA Coolwaves™

A DEKA a testkezelő gépek piacán egy újabb áttörést jelentő technológiával állt elő: ez az ONDA, a világ egyetlen CoolWaves, speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer, mely szelektíven célozza meg a zsírsejteket, és biztonságosan, ultra hatékonyan, non-invazív módon csökkenti a helyi zsírlerakódásokat.

A DEKA kifejlesztett egy intelligens kezelőfejet, mely az elektromágneses mezőt a zsírsejtek felé tereli, azokat szétrombolja, míg közben egy integrált hűtőrendszerrel megkíméli a bőrt, biztonságot, fájdalommentességet biztosítva a Páciens számára.

Az olasz VillaDonatella Lézerklinika vezető szakorvosa, Dr. Paolo Bonan tapasztalatai szerint:

„A DEKA ONDA rendszere a CoolWaves hullámokkal rendkívül hatékony módon csökkenti a helyi zsírfelhalmozódást a hason, csípőn, fenéken, háton, felkaron, vagy a test bármely kritikus részén.

És ez még nem minden! 😊

A CoolWaves-szel a legelőrehaladottabb cellulitiszt (narancsbőrt) és bőrmegereszkedést is lehet kezelni.

A kezelőfej hűtött, ezáltal az eljárás teljesen fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai.”

A DEKA ONDA intelligens kezelőfejei úgy kerültek kialakításra, hogy a leadott energiáknak csupán 20 % – a melegíti a bőrt, melyet minden esetben kiegyenlít a kezelőfejbe beépített hűtőrendszer. Az energia fennmaradó 80 % – a behatol a zsírszövetekbe és aktívan csökkenti a zsírsejtek számát.

A DEKA ONDA CoolWaves készülékkel egy új non-invazív rendszer született, mely hatékonyan képes korrigálni a zsírfelhalmozódás, vagy narancsbőr, vagy kötőszöveti gyengeség okozta szépséghibákat, a testkontúr hathatós formálása során.

DEKA ONDA Coolwaves gép
zimmer-zwave_1_800x

ZIMMER Z-WAVE PRO

Zsírlerakódások kezelése: a CoolWaves hullám mélyen behatol a bőrbe, szétrombolja a bőr alatt elhelyezkedő zsírsejteket. A sejt lizátumokat ezután egy élettani anyagcsere folyamat tüntei el (makrofág lipolízis). A nagy kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljesen biztonságosan, a Páciens számára a kényelemérzet megtartásával lehet lebontani.

Cellulit kezelése: a kisebb kezelőfej hatékonyan célozza meg a kötőszöveti septumot, a zsírszöveti lebenyek között, a narancsbőr hatás megszűntetése érdekében.

Bőrfeszesítés: Az ONDA rendszer speciális mikrohullámai a dermisben a kollagénszálak azonnali összehúzódását és új kollagénrostok termelését ösztönzik. Ezáltal a kötőszöveti gyengeség jelentősen javul, a szövet tónusosabb, kompaktabb lesz.

– fájdalommentes

– 15-30 perc alkalmankénti kezelési idő

– 3-4 kezelés javasolt, de már az első kezelés után 15 nappal érezhető a hatás

– nincs felépülési idő

– igazi ’lunch-time’ kezelés

A DEKA ONDA CoolWaves gépünk hatásosságát kiemeli a német ZIMMER Z-WAVE PRO nyirokkeringést serkentő gépe, mely gép önmagában is alkalmas a narancsbőr, a cellulitisz tüneteinek csökkentésére, eltűntetésére.

A DEKA ONDA CoolWaves gépünkkel történő kezelés után minden alkalommal kezeljük a bőrfelületet a ZIMMER Z-WAVE Pro készülékünkkel is, a még fokozottabb hatás elérése érdekében.