TOKA kezelés, feszesítés

TOKA kezelés, feszesítés leírása

A toka egy rendkívül makacs terület, melyet gyakran öröklés útján kapunk családunk idősebb tagjaitól, ezért általában az edzés és a diéta sincs rá olyan kedvező hatással, mint amire vágyunk. A megoldást sebészi beavatkozás nélkül is megtalálhatod és csökkentheted az áll alatti zsírpárnákat, helyi zsírbontás és egyszerre bőrfeszesítés segítségével.

A DEKA LASERS legújabb technológiai innovációt alkalmazó testkezelő gépe, a DEKA ONDA, mely az egyetlen Coolwaves speciális mikrohullámot alkalmazó rendszer.

A speciális mikrohullámok segítségével a bőrben lévő kollagénszálak összehúzódnak és új kollagén termelését serkentik, ezzel a szövet tónusosabb lesz!
A leghatékonyabb eljárás mellyel nem invazív módon és teljesen biztonságosan csökkentheted a helyi zsírlerakódásokat, olyan kényes területen is mint a toka.
Továbbá első helyet foglal el a bőrfeszesítésben is!

TOKA kezelés, feszesítés leírása

Kezelési idő ikon

KEZELÉS IDŐTARTAMA

Kezelt terület nagyságától függően érzéstelenítő hatóidejével együtt 60 perc

Eredmény ikon

MEDDIG HAT?

Bőr állapotától függően 3-4 kezelést – egymás között 10 napos szünetekkel - javaslunk indulásként, majd ezt követően félévente 1 ismétlést. A kezelés egész évben biztonsággal végezhető.

Vissza a munkába ikon

GYÓGYULÁSI IDŐ

Nincs.

Utóápolás ikon

UTÓKEZELÉS

A kezelés utáni 2-3 hétben fokozott vízfogyasztás javasolt.

Érzéstelenítés ikon

FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS

A kezelés során a keletkező hőhatást ellensúlyozandó a gép kezelőfeje hűtött, így fájdalommal nem jár a kezelés.

Figyelmeztetés ikon

ESETLEGES MELLÉKHATÁSOK, SZÖVŐDMÉNYEK

A kezelés után bőrpirosság, melegség érzet előfordulhat, de pár óra elteltével ez megszűnik.

TOKA kezelés, feszesítés árak

TOKA zsírcsökkentés, feszesítés
Árak (Ft)
45.000 Ft

Gyakran feltett kérdések

A kezelendő területet megmérjük, mennyi a bőr zsírréteg vastagsága.

Ezt követően speciális feszesítő olajjal bekenjük és elkezdjük a DEKA ONDA CoolWaves géppel a kezelést. A kezelés során a bőr alatti rétegben hő termelődik, de nem jár fájdalommal, mivel a speciális kezelőfej hűtött, így a kezelés fájdalommal nem jár. A gép az adott kezelendő területre adott idő alatt (jellemzően 10-15 perc) időtartam alatt adja le a zsírbontáshoz, feszesitéshez szükséges megfelelő mértékű energiát. A kezelés után a kezelt területen melegség érzés merülhet fel.

Testedzés, sport, mely verejtékezéssel járhat, 2 napig nem javasolt.

A kezelés után bőrpirosság, melegség érzet előfordulhat, de pár óra elteltével ez megszűnik.

Ha a bőrréteg alatt – a Páciens által sem ismert – lipóma (jóindulatú szírtömörülés) található, az a kezelés hatására begyulladhat, és nyomásra érzékennyé válik. A gyulladás a kezelés után kb 2 héttel jellemzően magától megszűnik.

A kezelés után – nagyon ritka esetekben – a környező nyirokcsomók megduzzadhatnak, de a duzzanat általában magától megszűnik 1-2 héten belül.

– terhesség

– szoptatás

– láz, hőemelkedés akut gyulladás

– akut herpesz

– autoimmun betegség

– krónikus, vagy daganatos betegség